Gouds Dagblad | Bekende Goudse horecaman bij LF-Gouda

Bekende Goudse horecaman bij LF-Gouda

mainImage

Een nieuw gezicht bij en in LF-GOUDA, maar een vertrouwd gezicht in de horeca van Gouda. Zo mogen we de komst van Marcel Jorna als manager van LF-Gouda wel noemen en introduceren.

"Onze zoektocht naar de nieuwe manager van LF-Gouda hebben wij positief afgerond!", zo laat Sharon van Gastel weten. "We zijn heel blij dat Marcel ons LF-team aanvoert. Marcel is een bekende binnen de Goudse horeca. Hij is een echte Gouwenaar en heeft gastvrijheid en het runnen van een restaurant in zijn DNA."

Jorna kreeg het vak vanaf 1992 met de paplepel ingegoten door zijn vader, meesterkok Raymond Jorna. Ruim zeven jaar werkten zij intens samen in het Goudse restaurant L’Etoile en leerde Marcel de ins- en outs van het ondernemen in de horeca. Daarna runde Marcel zelf nog 15 jaar restaurant L’Etoile als eigenaar/gastheer. Na de sluiting van L’Etoile is Jorna in zichzelf gaan investeren door ad-interim verschillende MT horecafuncties te gaan bekleden in de leisure-, hotel- en sterrenhoreca. Zo werkte hij op de Keukenhof in Lisse, restaurant FG ** Rotterdam en in The White Room * van NH Krasnapolsky.

Ondertussen bleef de Goudse horeca naar hem lonken, totdat zijn oog viel op de advertentie 'LF zoekt ondernemende manager'. "Al snel zaten wij gedrieën aan een kop koffie te sparren over de toekomst van LF-Gouda, er was een klik!", aldus Lennart van Gastel, met zijn vrouw Sharon de twee eigenaren van LF-Gouda.

De zwarte brigade is nu aanvullend op de witte brigade, waar in de keuken Peter van Eijck (Chef kok van voormalig Restaurant Scheeps) de scepter zwaait! Sharon: "Twee ervaren mannen, allebei afkomstig uit prachtige Goudse horecabedrijven, slaan bij ons de handen in één! Wij kijken uit naar een langdurige, vruchtbare maar zeker ook een gezellige samenwerking en wensen Marcel en zijn team een stralende tijd toe in LF-Gouda..."