mainImage

Zin om in de zomer lekker te bewegen? Ga tennissen!

Afbeelding is niet meer beschikbaar
19 mei 2018, 13:37 uur
Sport

De Goudse tennisverenigingen willen iedereen de mogelijkheid geven kennis te maken met tennis.

Voor iedereen is het goed om lekker te bewegen. En wat is leuker om te bewegen in spelvorm, ieder op zijn of haar eigen niveau?

Doe je een sport met wintercompetitie en staat dat in de zomer helemaal stil? Doe je helemaal geen sport, maar zou je tennis een keer willen uitproberen? Denk je wel eens dat het leuk zou zijn in de zomer lekker buiten sportief bezig te zijn? Dan is dit je kans!

Deze zomer bieden tennisverenigingen Be Quick en Ad Astra een zomerlidmaatschap aan.

Open tennisclinic op Tweede Pinksterdag
Bij tennisvereniging Be Quick start het zomerlidmaatschap met een open tennisclinic op Tweede Pinksterdag aan de Sportlaan 6 in Gouda. Iedereen, van jong tot oud, is op maandag 21 mei welkom van 15u00 tot 17u00. Kom in sportieve kleding. Heb je geen racket en kun je die ook niet lenen bij een kennis, vriend of buurman, dan verzorgt de club die voor je. Wel graag even aanmelden voor deze clinic door een mail te sturen naar: [email protected]

Vind je het leuk dan kun je die middag aanmelden voor zomerlidmaatschap: onbeperkt tennissen in de maanden juni, juli en augustus. De kosten hiervoor zijn € 67,- voor volwassenen en € 25,- voor kinderen. Bij Ad Astra geldt het zomerlidmaatschap voor de maanden juli en augustus. Kosten € 40,- voor senioren.

Je bent dan meteen voor deze periode lid van de KNLTB en mag dan aan alle toernooien mee doen die door hen georganiseerd worden.

 


Foto: Digitaal Dagblad