Zeven pr's zwemploeg Widex GZC DONK

16 April 2019, 10:35 uur
Sport
mainImage
Widex GZC Donk
Zwemploeg Widex GZC DONK op Junior Swim Cup

Zwemploeg Widex GZC DONK hebben op de (Junior) Swim Cup in Eindhoven - in de ambiance van de wereldtop - maar liefst zeven pr's binnen gehaald.

Afgelopen weekeinde was in Eindhoven de Swim Cup, waarbij de Nederlandse zwemtop zich in een internationaal deelnemersveld kan kwalificeren voor het WK. Tijdens de pauze van de Swim Cup werd de Arena Junior Swim Cup gezwommen en hiervoor hadden 7 zwemmers van Widex GZC DONK zich geplaatst. Een mooie gelegenheid voor deze zwemmers om ook eens in de ambiance van de wereldtop te kunnen zwemmen. Casper van Leeuwen, Roan van der Weide, Bo Schoenmakers, Marijn Dekkers, Nada Mghizrat, Annique Rupke en Piera Stallen haalden het beste uit zichzelf en zwommen snel. Ze behaalden in totaal 7 pr's.

Naast de junioren die aan de Arena Junior Swim Cup meededen, waren er ook drie zwemmers van Widex GZC DONK die zich hadden geplaatst voor de Swim Cup. Paul van Grol, Tim van Duuren en Duncan van Haaren kwamen dit weekend in actie tijdens de Swim Cup. Duncan zwom een pr op de 200 meter schoolslag. Tim was in vorm en zwom niet alleen 2 pr's, maar behaalde ook 4 podiumplaatsen: goud op de 50 meter schoolslag, zilver op de 50 meter vrije slag en 100 meter schoolslag en brons op de 50 meter vlinderslag.