Gouds Dagblad | Zeno Reuten keert terug naar Schuurman BZC

Zeno Reuten keert terug naar Schuurman BZC

mainImage
Zeno Reuten, hier bij de herenselectie van Widex GZC Donk.

Zeno Reuten keert na zes jaar afwezigheid, komend seizoen terug naar de Achterhoekse Eredivisie waterpoloformatie Schuurman BZC.

Reuten stopte eind oktober 2019 abrupt en plotseling als trainer/coach van de herenselectie van WIDEX GZC DONK. Nog vrij vroeg in het seizoen en ondanks de hoge notering in de competitie met meer dan genoeg perspectief voor sportieve toekomst. Dit op basis van een te groot verschil van inzicht in beleid en aansturing van heren 1 selectie nu en voor de nabije toekomst. Beide partijen betreurden de gezamenlijke beslissing. Maar erkenden dat er geen transparantie en interactieve samenwerking meer aanwezig was, zowel binnen technisch kader als een deel van de selectie.

Reuten, eerder al actief in de periode 2009-2014 bij de Achterhoekse club, zal komend seizoen de herenselectie van Schuurman BZC onder zijn hoede nemen. Reuten is een bekende van de club en heeft in zijn eerdere periode grote successen behaald met de heren van BZC. Onder zijn leiding heeft Schuurman BZC vier landskampioenschappen weten te veroveren en daarnaast nog eenmaal de beker mee naar Borculo mogen nemen.


Door: waterpolo.nl | Foto: Orange Pictures