Gouds Dagblad | Wordt verwacht: Zwanger & Fit

Wordt verwacht: Zwanger & Fit

mainImage
Zwanger & Fit is welkome aanvulling op zwangerschapsgymnastiek of zwangerschapsyoga voor alle vrouwen die in verwachting zijn.

Na de zomervakantie, vanaf 2 september, start SPORT•GOUDA met het nieuwe zwemseizoen in het Groenhovenbad. Naast de bestaande activiteiten zoals baantjes zwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen, aqua joggen en multiswim, staan nieuwe beweegmomenten voor nieuwe doelgroepen op het programma. Met Lunchzwemmen van maandag tot en met vrijdag en Zwanger & Fit op de woensdag wil SPORT•GOUDA in het Groenhovenbad een nog breder aanbod creëren voor mensen uit Gouda die willen bewegen in het water. Daarnaast wordt er medio september gekeken naar mogelijkheden voor het snelle baan zwemmen.

Zwanger & Fit
De doelgroep zwangere vrouwen krijgt (weer) haar eigen moment op de woensdag van 10u45-11u30 in het Groenhovenbad. Zwanger & Fit is een welkome aanvulling op zwangerschapsgymnastiek of zwangerschapsyoga voor alle vrouwen die in verwachting zijn. Om in conditie te blijven is bewegen tijdens de zwangerschap belangrijk. Zwemmen is één van de weinige vormen van bewegen die vrouwen gedurende de gehele zwangerschap kunnen blijven beoefenen. In het Groenhovenbad bieden de professionele instructrices van SPORT•GOUDA de doelgroep in warm water ontspanningsoefeningen aan en werken tegelijkertijd aan fitheid en conditie. Ook gezelligheid staat op het menu. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan men na afloop zwangerschaps- en baby tips met elkaar uitwisselen.

Informatie rondom alle activiteiten in het Groenhovenbad en de vernieuwde openingstijden en tarieven per 2 september kun je vinden op www.sportpuntgouda.nl.

Algemene informatie Zwanger & Fit en Lunchzwemmen vanaf 2 september 2019

Zwanger & Fit
Wanneer: Woensdag 10u45-11u30*
Kosten**: Losse les € 6,65
10 baden kaart (1 jaar geldig) € 59,80
25 badenkaart (1 jaar geldig) € 132,85
**Kosten inclusief een kopje koffie of thee aansluitend aan het Zwanger & Fit zwemmen

* Met uitzondering van de schoolvakanties. Voor bedrijfstarieven neem contact op via info@sportpuntgouda.nl.

Vooraf inschrijven of aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig.

Algemene informatie over het Groenhovenbad
Adres: Tobbepad 4, 2803 WH Gouda
Telefoon: 0182 694 969 E-mail: Groenhovenbad@sportpuntgouda.nl
Website: www.sportpuntgouda.nl
Facebook: www.facebook.com/SPORT.GOUDA/