Trainer Slot verwacht Bijlow na interlands terug bij Feyenoord

3 October 2023, 19:22 uur
Sport
mainImage
ANP

Justin Bijlow kan na de interlandperiode zijn rentree bij Feyenoord maken. De doelman is nagenoeg hersteld van een polsblessure en is volgens zijn trainer Arne Slot op 21 oktober vermoedelijk weer inzetbaar voor een competitieduel met Vitesse.

"Ik denk dat een blessuretraject altijd als volgt verloopt", zei Slot op zijn laatste persconferentie voor het uitduel van woensdag met Atlético Madrid in de Champions League. "Je gaat eerst apart trainen, als dat goed genoeg is ga je met de groep trainen. Dan kun je, meestal na een week, vaststellen of een speler weer klaar is om te spelen. Justin heeft één of twee trainingen met de groep meegedaan. Dus het is heel aannemelijk dat hij na de interlandbreak weer volledig inzetbaar is."

Bijlow en de geschorste Santiago Giménez zijn met Feyenoord mee naar Madrid gereisd. De geblesseerde Luka Ivanusec is in Rotterdam achtergebleven. "Hij heeft een enkelblessure, als je daarmee gaat vliegen is het ook niet goed", zei Slot. "Hij zit nog in het traject van de fysio. Santiago en Justin kunnen alweer met de groep trainen."

 


Door: ANP