Trainer Arne Slot kijkt uit naar kampioensduel van Feyenoord

7 May 2023, 18:14 uur
Sport
mainImage
ANP

Trainer Arne Slot kijkt uit naar de kampioenswedstrijd van Feyenoord van komende zondag tegen Go Ahead Eagles in De Kuip. "Natuurlijk heb ik daar heel veel zin in", zei hij. "Ik kijk daar enorm naar uit. Maar het wordt pas echt leuk als we het dan ook afmaken."

Feyenoord kan de zestiende landstitel zondag op eigen kracht veiligstellen. "We hebben er alle vertrouwen in dat het gaat lukken. We hebben al heel lang niet verloren in de Eredivisie en spelen ook nog eens in ons eigen stadion", zei Slot die tijdens de wedstrijd luidkeels werd toegezongen door de vele supporters van Feyenoord in het stadion van Excelsior (0-2).

Slot was niet tevreden over het spel van Feyenoord. "Ik denk dat dit onze minste wedstrijd van het seizoen was. We hebben de twee grote kansen die we hebben gekregen wel benut", doelde hij op de twee doelpunten van Santiago Giménez. "Misschien waren mijn spelers toch meer gespannen dan normaal. Ik denk ook dat het veld niet meehielp. Ik heb niets tegen kunstgras. Maar dit veld is wel heel klein en stroef."

 


Door: ANP