Tennisfinales, hapjes, drankjes en loterij

25 August 2019, 07:49 uur
Sport
mainImage
Ad Astra

Bij het Ad Astra Kaasstad Open tennistoernooi begint het koren zich van het kaf te scheiden. De sterkere speelsters, spelers en duo’s wringen zich – soms gemakkelijk, soms moeilijk – naar de rechterkant van het schema en rangschikken zich naar het verdere verloop en de trechter van het toernooischema. Daar zullen de sterksten elkaar treffen in de finales, op de finaledag op zondag. Daarbij zal het klassenverschil nog kleiner zijn. En dat staat weer garant voor nog meer boeiende en enerverende tennispartijen.

Verder attentie en aandacht voor de sponsorloterij komende zondag tijdens de prijsuitreiking: met een prijzenpakket met een totale waarde van 2.000 euro! Zoals een jaar lang gratis sporten bij SportCity, vier gratis toegangsbewijzen voor het ABN Tennistoernooi februari 2020, diverse dinerbonnen voor een etentje bij De Landerij, Restaurant Akkeroord en Het Vaantje, een gratis tocht met een stille boot bij Het Vaantje. Verder worden er diverse sportartikelen van Sport2000 Gouda XL verloot.

Elke deelnemer aan het toernooi heeft een gratis lot ontvangen. De loten zijn ook door iedereen los te koop bij de toernooicommissie. Vrijdagavond bij de feestavond startte de losse (voor)verkoop.

Uiteraard kan er zo meteen ook weer op Ad Astra gesmikkeld en gesmuld worden. Zondag presenteert de keukenploeg van Ad Astra pannenkoeken en Turkse Pizza's.

Oh ja, op dag acht van het Ad Astra Kaasstad Open Tennistoernooi wordt er ook nog getennist. Vandaag staan de volgende partijen op het programma, waaronder de HE-finale (2,6041 - 3,5600) tussen Bram Bruinse [1] en Davy Visser.

Zie verder op mijnknltb.toernooi.nl