mainImage

Rico Speksnijder met Feyenoord op groot internationaal voetbaltoernooi in Capelle

Afbeelding is niet meer beschikbaar
19 mei 2018, 09:30 uur
Sport

De velden van CVV Zwervers in Capelle aan den IJssel zijn met Pinksteren twee dagen lang het decor voor het grote internationale voetbaltoernooi voor spelers onder de 13 jaar. Het is al weer de 26ste keer dat de Capelse voetbalvereniging dit evenement houdt en het deelnemersveld is weer indrukwekkend. En dit jaar hebben we met Rico Speksnijder een Goudse vertegenwoordiger. En wel in de Feyenoord-gelederen.  Dichterbij kunnen we het Goudse voetbaltalent niet bewonderen.

Het jaarlijkse evenement, in 2016 gewonnen door Feyenoord D1, is dit jaar opnieuw sterk bezet met onder meer topclubs als Bayern München, Arsenal, Paris Saint Germain, Benfica en Anderlecht.Feyenoord D1 won in 2016 het toernooi. 

Uit Nederland doen Feyenoord, Ajax, PSV en organisator CVV Zwervers mee.

Burgemeester Peter Oskam van Capelle zal het toernooi zondag openen, daarna fluit hij de openingswedstrijd Bayern München-CVV Zwervers. Oskam was tussen 1998 en 2004 scheidsrechter bij meer dan zestig duels in de Eredivisie. Gastheer CVV Zwervers trapt zondag om 11u30 af tegen Bayern Munchen.

De knockout fase wordt op maandag afgewerkt, evenals de finale die om 15u30 begint. Vorig jaar bezochten zo’n 2800 toeschouwers de jubileumeditie van dit prachtige evenement op sportpark Couwenhoek, dat de echte voetballiefhebber niet mag missen.

Vorig jaar trok het toernooi op sportpark Couwenhoek 2800 betalende toeschouwers.

Meer informatie over het toernooi op www.cvvzwervers.nl/editie-2018

 


Foto: Digitaal Dagblad