Olympia zoekt ambitieuze trainer

13 March 2020, 13:51 uur
Sport
mainImage

Voor ons O17 2 selectieteam zoekt Olympia een ambitieuze trainer.

Op de website staat hierover: De Goudse vereniging Olympia is een vereniging waar de ontwikkeling van de individuele speler centraal staat. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers vooruit helpen in hun (voetbal)ontwikkeling. En dat ze samenwerken om een top jeugdopleiding bij Olympia te creëren die jaarlijks spelers voor Olympia 1 aflevert. We staan voor verzorgd en avontuurlijk voetbal met veel druk op de bal.

STEVIG & SOCIAAL VAARDIG
We zijn we op zoek naar een ambitieuze trainer met een aantal jaren ervaring, die onze vaak eerstejaars spelers een stap verder brengt op tactisch en fysiek niveau en op het vlak van samenwerken. We zoeken iemand met overwicht en sociale vaardigheden, waardoor er met plezier gevoetbald wordt.
Liefst in bezit van TC 3 of met de ambitie om deze opleiding te doen.
O17 2 traint op dinsdag en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur en speelt wedstrijden op zaterdag.

PRIMA VERGOEDING
Olympia is een vereniging met een rijke historie sinds 1886 en een goede organisatie. Je ontvangt een prima vergoeding en er zijn volop opleidingsmogelijkheden en -kansen om je verder te ontwikkelen als trainer binnen een ambitieuze en talentvolle trainersgroep.

WELKOM
Graag maak ik een kennismakingsafspraak met je. Je kunt je voetbal CV en een korte motivatie mailen naar [email protected]
gericht aan Jan Chris Kuipers, Hoofd Jeugdopleiding.