Michiel Sol draagt taken over aan Erik van Zoest

25 May 2020, 22:30 uur
Sport
mainImage
Jodan Boys

Michiel Sol draagt zijn taken als assistent(trainer) van de hoofdselectie van Jodan Boys met ingang van komend voetbalseizoen over aan Erik van Zoest
 
In 2006 kwam Michiel Sol na een profcarrière en enkele jaren bij hoofdklasser Scheveningen gevoetbald te hebben, binnenvallen bij Jodan Boys. Nog even één of twee jaartjes afbouwen. Dat liep even anders! Sol werd onderdeel van één van de succesvolste periodes in het bestaan van CVV De Jodan Boys.

In een unieke mix van jong en oud werd onder aanvoerderschap van ‘Sol’ met grote stappen de opmars gemaakt van de 2e klasse naar de toenmalige Topklasse. En daar bleef het niet bij. Sol werd trainer bij O19, om vervolgens 6 seizoenen in de assistentrol zijn ervaring in te brengen aan de zijde van Dennis van den IJssel en inmiddels bij Leen van Steensel.

Aan deze mooie periode is nu een einde gekomen. Sol gaat na dit seizoen een stapje terug doen en zal zijn taken overdragen aan Erik van Zoest. Wat zij gemeen hebben is dat ook Van Zoest al de nodige successen heeft vergaard in zijn nog jonge trainerscarrière. Na een kampioenschap met O19-1 in het seizoen 2017-2018 volgde een indrukwekkende promotie in het seizoen 2018-2019 naar de 2e divisie.

Van Zoest heeft afgelopen seizoen de stap gemaakt naar Jong Jodan Boys en gaat komend seizoen dus aan de zijde van Leen van Steensel assisteren bij het vlaggenschip.