Gouds Dagblad | Lunchzwemmen, iets voor jou?

Lunchzwemmen, iets voor jou?

mainImage

Woon of werk je in Gouda en wil je je lunchpauze sportief besteden? Dan is Lunchzwemmen ideaal voor jou! Vanaf 2 september kun je hiervoor in het Groenhovenbad terecht van maandag tot en met vrijdag van 12-14u00.

Na de zomervakantie, vanaf 2 september, start SPORT•GOUDA met het nieuwe zwemseizoen in het Groenhovenbad. Naast de bestaande activiteiten zoals baantjes zwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen, aqua joggen en multiswim, staan nieuwe beweegmomenten voor nieuwe doelgroepen op het programma. Met Lunchzwemmen van maandag tot en met vrijdag en Zwanger & Fit op de woensdag wil SPORT•GOUDA in het Groenhovenbad een nog breder aanbod creëren voor mensen uit Gouda die willen bewegen in het water. Daarnaast zal er medio september gekeken worden naar mogelijkheden voor het snelle baan zwemmen.

Lunchzwemmen
Voor iedereen die zijn of haar lunchpauze sportief wil besteden, of zwemmen midden op de dag gewoon fijner vindt, is er vanaf 2 september Lunchzwemmen in het Groenhovenbad. Zwemmen is een sport voor alle leeftijden en in het Groenhovenbad kan men al op verschillende momenten van de dag heerlijk baantjes trekken. Vanaf 2 september dus ook tussen de middag, elke week van maandag tot en met vrijdag tussen 12-14u00. Na een actieve en ontspannende lunchpauze kan men weer fris en fit verder met de dag. Ideaal dus voor wie in Gouda woont of werkt! Optioneel kan voor of na het zwemmen een heerlijk broodje gezond (niet inclusief) worden besteld.

Ook voor werkgevers is Lunchzwemmen interessant. Want welke werkgever is nou geen voorstander van bewegen in de pauze? Even ontspannen en daarna weer fris aan het werk doet iedereen goed. Met de speciale bedrijfstarieven kunnen bedrijven een 15 badenkaart Lunchzwemmen voordeliger aanschaffen. Als dat geen fijne secundaire arbeidvoorwaarden zijn.

Informatie rondom alle activiteiten in het Groenhovenbad en de vernieuwde openingstijden en tarieven per 2 september kun je vinden op www.sportpuntgouda.nl.

Algemene informatie Zwanger & Fit en Lunchzwemmen vanaf 2 september 2019

Lunchzwemmen
Wanneer: Maandag t/m vrijdag 12-14u00*
Kosten: Los bad € 4,60
15 badenkaart lunchzwemmen € 55,00 (1 jaar geldig)

* Met uitzondering van de schoolvakanties. Voor bedrijfstarieven neem contact op via info@sportpuntgouda.nl.

Vooraf inschrijven of aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig.

Algemene informatie over het Groenhovenbad
Adres: Tobbepad 4, 2803 WH Gouda
Telefoon: 0182 694 969 E-mail: Groenhovenbad@sportpuntgouda.nl
Website: www.sportpuntgouda.nl
Facebook: www.facebook.com/SPORT.GOUDA/


Foto: SportpuntGouda