Jodan Boys zit bij de laatste zestien

3 March 2019, 09:48 uur
Jodan Boys

Na een vrije zaterdag afgelopen week kwam Jodan Boys zaterdag wel weer in actie. In en tegen Schipluiden werd de strijd aangebonden voor een plek bij de laatste zestien in de districtsbeker. Jodan Boys slaagde ruimschoots Schipluiden werd met ruime cijfers verslagen. Een frivool spelend Jodan Boys had geen enkele moeite met derdeklasser Schipluiden. Eindstand 0-6!

Jodan Boys kende een moeizame start. Ondanks het veldoverwicht wist Schipluiden goed stand te houden in de openingsfase. Na 27 minuten opende Michel Verkaik de score nadat de keeper een schot van Jorn van Lunteren niet goed onder controle kreeg. In de 34-ste minuut zorgde Jorn van Lunteren met een fraai afstandsschot voor de 0-2.

Kort na rust vergrootte Leroy Brank met een kopbal de voorsprong. Vervolgens waren Bradley el Idriss (2x) en Jordi Tuithof nog doeltreffend.

De formatie van Dennis van den IJssel plaatste zich hierdoor voor de volgende ronde.

Volgende week zaterdag wordt de competitie hervat. Om half 14u30 wordt er bij FC ‘s-Gravenzande afgetrapt!