Gouds Dagblad | Jodan Boys weer tegen Ter Leede

Jodan Boys weer tegen Ter Leede

mainImage

Komende zaterdag neemt Jodan Boys het wederom tegen Ter Leede. Net als afgelopen dinsdag speelt Jodan Boys een uitwedstrijd. Dinsdagavond ging het om een finaleplek in de beker, zaterdag spelen de twee ploegen voor de competitie.

Kampioenschap
Afgelopen dinsdag trok Ter Leede aan het langste eind. Na een overtuigende eerste helft gingen de Sassenheimers met 2-0 rusten. In de tweede helft vocht Jodan boys zich in de wedstrijd, maar verder dan 2-1 kwamen de Gouwenaars niet. Aankomende zaterdag is Ter Leede er alles aan gelegen om de drie punten in eigen huis te houden. De ploeg van Wisman speelt nog volop mee om het kampioenschap. Tot vorige week stond Ter Leede bovenaan, maar door het gelijkspel tegen Spijkenisse moet het nu Volendam (op doelsaldo) boven zich duchten. Met nog drie wedstrijden te gaan is het dus razend spannend in de top van de Hoofdklasse A.

Goed gevoel
Voor Jodan Boys staat er op het oog niets meer op het spel de komende drie wedstrijden. Jodan Boys heeft al een periode op zak en is dus verzekerd van het spelen van de nacompetitie. Desondanks wil Jodan Boys zich in de komende drie wedstrijden optimaal voorbereiden op de barrage aan het einde van het seizoen. In hoeverre kan Jodan Boys zich meten met ploegen in de top van de ranglijst. We hebben vorige week gezien dat Jodan Boys en de nummer drie van de ranglijst Feyenoord erg aan elkaar gewaagd waren. Wat resulteerde in een 1-1 gelijkspel.

Revanche
Het verlies in de beker was een domper voor de mannen van Dennis van den IJssel. In de tweede helft hebben ze laten zien dat er wel degelijk kansen liggen tegen Ter Leede. Een mooie pot dus zaterdag op de Rodemolen in Sassenheim, waarbij Jodan Boys nu als winnaar uit bus wil komen.

 


Foto: Parole, bureau voor journalistieke producties