Jodan Boys naar het nieuwe Varkenoord

24 January 2020, 11:00 uur
Sport
mainImage
Jodan Boys

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys de tweede wedstrijd na de winterstop, op het nieuwe Varkenoord, tegen SC Feyenoord.

De Rotterdamse ploeg van Raymond Frehe bezet op dit moment de zesde plaats maar heeft nog wel een wedstrijd te goed. De Rotterdammers hadden voor de winterstop een hele goede periode, zes wedstrijden op rij werd er gewonnen. Hierdoor steeg SC Feyenoord na een moeizame start naar de top van de ranglijst. De laatste twee wedstrijden wisten de Rotterdammers niet te winnen. In december werd er met 3-2 van Zwaluwen verloren en afgelopen zaterdag werd het 2-2 tegen Rijsoord. Onze oud-spits en Gouwenaar Adil Akanioui lijkt de man in vorm. Tegen de Kraaien versierde hij een strafschop en scoorde zelf de gelijkmaker.

Driepunter
Jodan Boys behaalde een mooie driepunter tegen Sportlust’46. In eigen huis werd er in een doelpuntrijk duel goed gestart na de winterstop. Jodan Boys beschikt op dit moment over een brede en fitte groep. Dit was ook zichtbaar tegen de Woerdenaren. Invaller Tuithof bekroonde zijn goede spel met een doelpunt. De verdediging van Jodan Boys gaf afgelopen zaterdag weinig tot niks weg. Het zal aankomend weekend weer net zo geconcentreerd moeten spelen tegen de snelle voorhoede van SC Feyenoord.

Trekker
Jodan Boys opende dit seizoen de competitie tegen SC Feyenoord. In eigen huis werd het 2-0. SC Feyenoord had veel de bal, maar wist niet te scoren. Jodan Boys wist daarentegen wel twee keer de trekker over te halen via Heerkens (zie frontfoto) en Tuithof. Zaterdag zal SC Feyenoord er weer alles aan willen doen om de drie punten in Rotterdam te houden. Jodan Boys wil zich zo snel mogelijk veilig spelen en aanhaken aan de bovenkant van de ranglijst. Het belooft dus weer een spannende pot te worden.

De wedstrijd begint om 15u00 en staat onder leiding van scheidsrechter M. Jobse.