Jodan Boys bereikt kwartfinale van de beker

Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Wat in de competitie tot twee keer toe niet lukte, lukte dinsdagavond wel. Jodan Boys versloeg Capelle met 2-0.

Door de overwinning bereikt Jodan Boys de kwartfinale van de KNVB-districtsbeker. Nog één wedstrijd winnen en Jodan Boys plaatst zich voor de landelijke KNVB beker. Met kans op weer een mooi bekeravontuur.

Jodan Boys legde veel energie in de wedstrijd en speelde een erg goede wedstrijd. Op slag van rust kwam Capelle met tien man te staan. In de tweede helft was het wachten op doelpunten. Kevin de Vries opende de score met een schitterend geplaatste vrije trap. Mo Bellahcen verdubbelde de score door van randje zestien met een mooie krul binnen te schieten.

Aankomende zaterdag ontvangt Jodan Boys FC Rijnvogels. En dat is dan weer voor de reguliere competitie, waarin Jodan Boys afgelopen zaterdag een periodetitel pakte.