Jober Thoen memorial bij DONK

19 August 2019, 11:58 uur
Sport
mainImage
DONK

De voetbalvereniging DONK houdt op donderdag 22 en zaterdag 24 augustus een voorbereidingstoernooi op het nieuwe seizoen. Er wordt naast sv DONK deelgenomen door de eerste elftallen van GC&FC Olympia, vv Groeneweg en RVC'33. Voor alle deelnemers een prima activiteit als onderdeel van de voorbereiding op het seizoen 2019-2020.

Op donderdag 22 augustus staan om 20 uur de ontmoetingen tussen sv DONK en vv Groeneweg alsmede RVC'33 en GC&FC Olympia op het programma. Op zaterdag 24 augustus starten we om 17.00 uur ook met 2 wedstrijden; de stadsderby sv DONK - GC&FC Olympia en vv Groeneweg tegen RVC'33. Alle wedstrijden staan uiteraard onder leiding van gekwalificeerde KNVB scheidsrechters.

Er wordt gewerkt met een enigszins afwijkend puntensysteem; een winst levert 3 punten op, een gelijkspel 1 punt en elk gescoord doelpunt met een maximum van 5 een extra punt. Per wedstrijd zijn derhalve 8 punten te verdienen.

Het toernooi heeft de naam gekregen van ons overleden erelid Jober Thoen als blijk van waardering voor alles wat hij voor de club heeft betekend. Als sponsor van het toernooi hebben wij restaurantketen Koeien & Kaas bereid gevonden haar naam aan dit mooie evenement te verbinden. Op zaterdag 24 augustus zal sv DONK zorgen voor een gezellig programma rond de velden.