Gratis uur sporten met theLifeClub

16 July 2019, 11:04 uur
Sport
mainImage
theLifeClub, Maria van der Velde

Trainer Maria van der Velde van theLifeClub geeft op woensdag 17 juli om 10u30 een gratis sportles voor vrouwen van elke leeftijd en van elk sportniveau. Dit gebeurt op de Nieuwe Markt. Verzamelen bij Bagels & Beans voor een gratis kop koffie of thee en na afloop krijg je een kortingskaart voor een gezonde lunch om je energie weer aan te vullen.

We weten allemaal dat bewegen goed voor ons is en zeker met de zomer voor de deur, willen we daar nog wat extra’s voor doen. Maar het is niet altijd makkelijk om actief te zijn. Het advies van Maria van personal training studio theLifeClub in Reeuwijk is: “maak het zo leuk en makkelijk mogelijk!”

Dus neem je zus, vriendin, dochter, moeder of collega mee en kies voor groepstraining onder begeleiding. Zo hoef je zelf niet na te denken over wat je moet doen, kun je je optrekken aan de groep en is het nog gezellig ook. Op woensdag 17 juli vanaf 10u30 heb je de kans om het gratis te proberen op de Nieuwe Markt in Gouda!

In deze gratis sportles verbeter je de algehele fitheid en de trainer helpt je met het kiezen van het niveau dat bij jou past. Het belangrijkste is dat je je na dat uur bewegen nóg beter voelt en heerlijk kan genieten van je drankje en hapje bij Bagels & Beans.

Schrijf je in bij Bagels&Beans of ga naar www.thelifeclub.nl/gratis.

Dit bericht wordt je aangeboden door

theLifeClub
Einsteinstraat 90
2811 EP Reeuwijk, vlakbij Gouda
tel. 06-53871620
www.thelifeclub.nl
www.facebook.com/thelifeclubmaria/