Gefrustreerde ADO-trainer Dirk Kuyt mijdt na nederlaag kleedkamer

29 October 2022, 10:36 uur
ANP

ADO Den Haag heeft een teleurstellende nederlaag geleden tegen Helmond Sport. Na drie ongeslagen competitiewedstrijden ging de Haagse ploeg in Helmond met 2-1 onderuit. Al in de vierde minuut kwamen de Helmonders op voorsprong via een doelpunt van Hakon Lorentzen. De ploeg van interim-trainer Tim Bakens ging met een 1-0 voorsprong de rust in. Tien minuten na rust kwam ADO Den Haag op gelijke hoogte via Denzel Hall. Kort daarna mocht Martijn Kaars een strafschop nemen. ADO-keeper Hugo Wentges stopte de penalty. Vijf minuten later nam Kaars revanche en maakte de winnende treffer voor Helmond Sport.

Een enorme tegenvaller voor ADO-Den Haag-trainer Dirk Kuyt. 'Ik was zo teleurgesteld en boos op de manier waarop wij hier vanavond hebben verloren, dat ik er even voor gekozen heb om niet de kleedkamer in te gaan', vertelde de oud-aanvaller van Feyenoord aan ESPN. 'Ik wil even bijkomen om geen dingen te zeggen waar ik later spijt van krijg.'

ADO staat door de nederlaag op de zeventiende plek. De ploeg van Kuijt leek bezig aan een betere fase en pakte zeven punten uit de voorgaande drie duels.