Feyenoord tegen op stoom geraakt AZ

25 February 2022, 12:12 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord wacht zondagmiddag een zware kluif in de Eredivisie. De selectie van Arne Slot reist af naar Alkmaar, waar Feyenoord gaat spelen tegen AZ. De club uit Alkmaar begon het seizoen slecht, maar is inmiddels aan een indrukwekkende opmars bezig.
 
AZ begon slecht aan het seizoen 2021-2022 met drie punten uit de eerste vijf wedstrijden. Inmiddels is de ploeg van Pascal Jansen 17 officiële wedstrijden ongeslagen. De laatste vier wedstrijden (drie competitie, een KNVB beker) leverden vier overwinningen op. Feyenoord won de laatste vier wedstrijden echter ook, allemaal competitieduels.
 
De beste online goksites die in het overzicht van Sporty Trader staan (in een lijst gerangschikt op basis van de bonus, het sportwedden aanbod, de quoteringen, acties en meer criteria) gaan uit van een heel spannend duel. Wint Feyenoord, dan houdt het druk op Ajax en PSV, en zet het AZ op 9 punten. Verliest Feyenoord, dan kunnen PSV en Ajax weglopen, terwijl AZ op drie punten komt. Er wordt zondag om 12:15 uur afgetrapt in het AFAS Stadion.