Feyenoord start met Trauner en Malacia tegen Ajax

20 March 2022, 13:49 uur
Sport
mainImage
ANP
Gernot Trauner.

Feyenoord begint om 14.30 uur met Gernot Trauner en Tyrell Malacia aan de uitwedstrijd tegen Ajax. Beide verdedigers misten donderdag het gewonnen thuisduel met Partizan Belgrado (3-1) in de Conference League. Trauner moest in isolatie na een positieve coronatest en Malacia was licht geblesseerd.

Arne Slot mag Feyenoord ook weer coachen. Hij testte afgelopen week eveneens positief op corona, net als Marcus Pedersen die op de bank plaatsneemt in de uitverkochte Johan Cruijff ArenA. Reiss Nelson, Cyriel Dessers en Luis Sinisterra vormen de aanval van Feyenoord. Bij de bezoekers ontbreken de geschorste spelmaker Orkun Kökcü en geblesseerde doelman Justin Bijlow.

Feyenoord begint de ontmoeting met een achterstand van 8 punten op Ajax, dat de Eredivisie aanvoert. De nummer 3 van de ranglijst verloor de vijf laatste duels met de rivaal uit Amsterdam. Ajax en Feyenoord wonnen nog nooit zes duels op rij van elkaar.

Opstelling Feyenoord: Marciano; Geertruida, Trauner, Senesi en Malacia; Aursnes, Til en Toornstra; Nelson, Dessers en Sinisterra.


Door: ANP