Feyenoord laat Vitesse in Eredivisie met 4-0 kansloos

21 October 2023, 23:20 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord heeft zaterdagavond voor de zevende keer op rij gewonnen in de Eredivisie. De Rotterdammers lieten Vitesse in De Kuip met 4-0 kansloos.

Calvin Stengs opende al in de 7e minuut de score. Topscorer Santiago Giménez verdubbelde een half uur later de voorsprong. De Mexicaan staat nu alweer op dertien doelpunten in de Eredivisie.

Verdediger Lutsharel Geertruida kopte Feyenoord kort na rust op 3-0. Een tegenvaller voor de thuisploeg was het uitvallen van Giménez, die een enkelblessure opliep. Kort voor tijd zorgde de ingevallen Antoni Milambo met zijn eerste doelpunt in de Eredivisie voor de eindstand.

Feyenoord, dat na negen speelronden een achterstand van 4 punten op koploper PSV heeft, speelt woensdag in de Champions League tegen Lazio.