22 July 2023, 17:18 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een nederlaag tegen TSG Hoffenheim. In Tirol verloor de ploeg van coach Arne Slot met 4-2.

De landskampioen speelde tegen de Duitse ploeg vier keer dertig minuten en kwam al vrij snel op achterstand. Pavel Kaderabek zorgde in de zesde minuut voor de openingstreffer aan Duitse zijde. Vlak voor rust zorgde Andrej Kramaric voor de 2-0. In het tweede uur kwamen de Rotterdammers door doelpunten van Antoni Milambo en Danilo op gelijke hoogte.

Tegen de verhouding in kwamen de Duitsers vervolgens weer aan de leiding door een treffer van Jacob Bruun Larsen. Vlak voor tijd besliste Angelo Stiller de wedstrijd: 4-2.

Feyenoord speelt volgende week thuis tegen Villarreal en neemt het daarna nog op tegen Benfica.