Feyenoord-coach Slot tegen ex-club PEC nog altijd zonder Ivanusec

7 October 2023, 11:09 uur
Sport
mainImage
ANP

Feyenoord-trainer Arne Slot kan zondag in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle nog altijd geen beroep doen op Luka Ivanusec. De Kroatische aanvaller is onvoldoende hersteld van de blessure die hij opliep in het Champions League-duel met Celtic op 18 september.

"Ik had stiekeme hoop dat hij voor de interlandbreak nog kon aansluiten, maar dat bleek niet realistisch", zei Arne Slot vrijdag in een interview met Feyenoord Media. "Luka traint ook nog niet buiten. Het is jammer dat we nog niet over hem kunnen beschikken, maar gelukkig hebben we nog genoeg uitstekende buitenspelers over."

Slot verloor woensdag in de Champions League met Feyenoord van Atlético Madrid (3-2) en treft zondag met PEC Zwolle de club waar hij in het verleden als speler actief voor was. "PEC speelt verzorgd voetbal, met goed positiespel. Dat vind ik mooi om te zien, al denk ik dat wij meer aan de bal zullen zijn."

Bij de Zwollenaren ontbreekt zeer waarschijnlijk Bram van Polen. De 37-jarige routinier viel tegen Heracles Almelo (2-1 verlies) uit met knieklachten.

 


Door: ANP