Feyenoord actief in Europa; om 21.00 uur tegen Sturm Graz

27 October 2022, 11:44 uur
Sport
mainImage
ANP

PSV en Feyenoord hervatten donderdag de groepsfase van de Europa League tegen respectievelijk Arsenal en Sturm Graz. AZ speelt in de Conference League tegen FC Vaduz. Feyenoord speelt om 21.00 uur.

In Eindhoven ontvangt PSV in de Europa League de koploper van de Engelse Premier League, waarvan het een week eerder in Londen met klein verschil (1-0) verloor. Arsenal plaatste zich daarmee definitief voor de volgende fase van het toernooi, PSV is als nummer 2 nog altijd kansrijk dat ook te doen.

In de Europa League-groep van Feyenoord, met verder Lazio en FC Midtjylland, zijn de verschillen minimaal. Na vier wedstrijden hebben alle clubs 5 punten. Volgens trainer Arne Slot, die over een fitte selectie beschikt, is de kans op overwinteren in de Europa League groot als Feyenoord een van de twee resterende duels wint. "En dat zou een geweldige prestatie zijn."

In de Conference League is AZ de leider in groep E. Bij winst zijn de Alkmaarders zeker van een vervolg na de winterstop in het toernooi. De Griekse spits Vangelis Pavlidis kan nog niet meedoen bij AZ.

 


Door: ANP