Eerste zege GSV

14 October 2019, 11:31 uur

GSV heeft het afgelopen weekeinde de eerste zege van dit seizoen geboekt. Aan de Sportlaan in Gouda werd WDS met duidelijke cijfers aan de kant gezet: 3-0

In de eerste drie wedstrijden werd maar één punt behaald waardoor de mannen van Dick Vleggeert gebrand waren om de eerste overwinning van het seizoen binnen te halen. Het veld was op sommige plaatsen drassig maar er kon gespeeld worden.

GSV had in de eerste helft duidelijk de overhand. Dit leidde tot enkele kansen die niet werden benut. WDS kwam er niet aan te pas ondanks dat ze probeerde te voetballen. Aan het einde van de eerste helft sloeg GSV alsnog toe. Dennis Jongenelen onderschepte de bal, passeerde zijn tegenstander en ging een één-tweetje aan met Hishee Berhane die de bal prachtig met zijn hak teruggaf waardoor Jongenelen kon afronden: 1-0.

Na de rust kwam WDS sterk uit de startblokken zonder echt gevaarlijk te worden. GSV toonde aan in de counter gevaarlijk te zijn. In de 55e minuut kreeg Laurens Borg de bal aangespeeld en ging een één-tweetje aan met wederom Berhane. Een oogstrelende combinatie die Borg zakelijk afrondde: 2-0. Kort daarna was het wederom Borg die met een slim overstapje zijn tegenstander het bos in stuurde en beheerst afrondde: 3-0.

GSV liet WDS aan de bal maar zij konden niet gevaarlijk worden. De eerste overwinning voor GSV is hiermee een feit. GSV heeft 4 punten uit 4 wedstrijden en hoopt na deze overwinning de stijgende lijn te pakken te hebben.

Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd met Cabauw.