Dirk Kuijt: Helaas heb ik deze wedstrijd niet gewonnen

24 November 2022, 17:45 uur
Sport
mainImage
ANP

Dirk Kuijt heeft donderdagmiddag gereageerd op zijn ontslag eerder op de dag als trainer van ADO Den Haag. De oud-Feyenoorder was maar enkele maanden oefenmeester bij de Haagse club, die na 16 wedstrijden een teleurstellende 17e plaats in de Keukenkampioen Divisie inneemt. De doelstelling is dit seizoen om te promoveren en daarom greep de leiding van ADO Den Haag donderdagochtend hard in en werd Kuijt de laan uitgestuurd.

''Helaas is mijn trainerschap bij ADO Den Haag vroegtijdig tot een einde gekomen. Ik wil in het bijzonder Ignacio Birestain alsmede eigenaar David S. Blitzer bedanken voor de kans die ze mij geboden hebben. In de afgelopen maanden heb ik een intensieve band met mijn staf en spelers mogen opbouwen. De resultaten waren helaas niet zoals gewenst, maar het respect en vertrouwen zal ik altijd in jullie blijven houden'', aldus de Katwijker.

''Ik wens de spelers en staf dan ook heel veel succes voor de rest van het seizoen'', vervolgt Dirk Kuyt op zijnn Facebookpagina. ''Ik hoop dat de club in de toekomst de juiste keuzes zal maken, niet alleen voor de spelers en staf, maar ook voor alle trouwe fans en mensen die ADO Den Haag een warm hart toedragen. De club ADO Den Haag en de supporters verdienen het om terug te keren op het hoogste niveau. Helaas heb ik deze wedstrijd niet gewonnen, maar ik heb er alles aan gedaan om niet te verliezen''.

 


Door: ANP: