Centric verlengt hoofdsponsorschap KNWU

10 April 2018, 10:20 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Het Goudse IT-bedrijf Centric en de KNWU zetten de samenwerking voort. Centric blijft hoofdsponsor van het Nederlandse wegwielrennen voor ten minste een jaar.

Centric is sinds 2015 sponsor van de KNWU. Afgelopen jaar werden respectievelijke Annemiek van Vleuten (tijdrijden vrouwen), Tom Dumoulin (tijdrijden mannen, zie foto) en Chantal Blaak (wegrace vrouwen) wereldkampioen in het Centric tricot. Marianne Vos werd eerder dat jaar Europees kampioen.

Hans Schrijver (Chief Commercial Officer Centric): ,,De verwachtingen van de samenwerking zijn uitgekomen. We hebben genoten van de geweldige prestaties van het Nederlandse team de afgelopen jaren en zijn er trots op dat we verbonden blijven aan de wielersport. De sponsoring brengt mensen die betrokken zijn bij onze organisatie samen in beweging. Met de verlenging van het partnership kunnen we hier ook in de toekomst invulling aan geven en positief bijdragen aan de rol van de KNWU voor de wielersport.”

Vincent Luyendijk (Algemeen Directeur KNWU): ,,Wij zijn heel blij met de uitbreiding van de samenwerking tussen Centric en de KNWU. Centric is een topspeler in hun markt, met een duidelijke visie op het vinden en binden van talenten. Een perfecte match dus”.

Over Centric
Centric onderscheidt zich van traditionele IT-leveranciers door diepgaande IT-kennis te koppelen aan jarenlange ervaring met branche specifieke processen in de overheid, supply chain en financiële sector. Dit onderscheidend vermogen is terug te vinden in onze vier hoofdactiviteiten: Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. De organisatie biedt gekwalificeerde en enthousiaste professionals, doeltreffende technologische oplossingen en hoogwaardige IT-diensten en administratieve services. Zo zorgt Centric ervoor dat organisaties zich op hun kerntaken kunnen richten, efficiënter werken en beter presteren.

Over KNWU
De KNWU is de overkoepelende sportbond van en voor de wielersport in Nederland. De KNWU is er voor de top-, wedstrijd en breedtesport. Onderverdeeld in verschillende disciplines: weg, BMX, baan, veld, mountainbike, strandrace, en para-cycling.