Laatste training Feyenoord voor Klassieker maar deels openbaar

13 March 2023, 20:10 uur
Sport
mainImage
AS Media

De laatste training van Feyenoord voorafgaand aan de Klassieker is slechts voor een deel toegankelijk voor publiek. De aanhang van de koploper is zaterdagmiddag een kwartier tot een half uur welkom op Varkenoord.

De training begint om 16.00 uur en alleen bij het eerste deel is publiek welkom. Vervolgens vertrekt de ploeg van trainer Arne Slot, waarna er besloten verder wordt getraind.

"Vanwege de volle speelkalender heeft Feyenoord alleen zaterdag de mogelijkheid om tactisch te trainen ter voorbereiding op de Klassieker", meldt Feyenoord. "Tegelijkertijd willen spelers en staf de supporters de gelegenheid bieden om het team een boost te geven op weg naar deze wedstrijd en hen zo betrekken bij de aanloop naar het duel tussen de nummers 1 en 2 van Nederland. Door de training op deze wijze in te richten is beide mogelijk."

Feyenoord speelt donderdag in de achtste finales van de Europa League tegen Sjachtar Donetsk. De heenwedstrijd, gespeeld in Polen, eindigde in 1-1.

De Klassieker begint zondag om 14.30 uur. Het duel met Ajax wordt altijd voorafgegaan door een drukbezochte open training met veel vuurwerk.


Door: ANP