Gouds Dagblad | Helft van supporters Feyenoord ziet af van restitutie
mainImage

Helft van supporters Feyenoord ziet af van restitutie

12 april 2021, 13:23 uur
Rotterdam & Regio, IJsselmondeNieuws, NieuwsopBeeld

Meer dan de helft van de supporters van Feyenoord ziet af van restitutie van de seizoenskaart, blijkt uit mensen die nu al hebben aangegeven geen geld terug te willen. Reguliere seizoenkaarthouders kunnen sinds drie weken hun keuze doorgeven aan de club en hierbij aangeven of ze compensatie willen voor het seizoenkaartbedrag dat ze hebben betaald. Meer dan de helft van hen heeft dit inmiddels gedaan, wat dus in dit stadium al heeft geleid tot een groot bedrag dat Feyenoord niet hoeft uit te keren.

Feyenoord verwacht dat het minimaal de helft van het totaalbedrag van 15 miljoen euro niet hoeft terug te betalen aan supporters. De club baseert dit op de keuzes die supporters tot dusver hebben gemaakt om wel of niet (volledig) af te zien van tegemoetkoming voor hun seizoenkaart 2020-2021.

Supporters kunnen tot en met 20 mei aangeven wel of geen geld terug te willen. Vorige maand riep de club seizoenkaarthouders op om zoveel mogelijk af te zien van de mogelijkheid om geld terug te vragen voor hun huidige seizoenkaart. 


Foto: Rotterdam Partners