Gouds Dagblad | PvdA-leider Lodewijk Asscher in Gouda

PvdA-leider Lodewijk Asscher in Gouda

mainImage
Links op de foto Lodewijk Asscher, fractievoorzitter en partijleider van de PvdA.

Lodewijk Asscher, fractievoorzitter en partijleider van de PvdA, is op maandagavond 7 oktober te gast bij boekhandel Verkaaik. In de boekhandel aan de Lange Tiendeweg vertelt Asscher over zijn recente boek: 'Opstaan in het Lloyd Hotel'.

In zijn boek vertelt hij wat hij allemaal heeft meegemaakt, van glorieuze politieke opkomst in Amsterdam tot boegbeeld in de moeilijke periode die zijn partij doormaakt. Ook privé kende hij tegenslagen zoals het overlijden van zijn vader, telg uit de roemruchte Asscher-familie. In ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ schrijft Lodewijk Asscher openhartig over zijn persoonlijke en politieke ervaringen. Hij schetst de dilemma’s waarvoor hij zich geplaatst ziet en verbindt deze aan de drijfveren die hem tot een van de meest bevlogen politici van Nederland maken.

Lodewijk Asscher zal deze avond door Gouwenaar Peter Noordhoek worden geïnterviewd. 

LET OP! Aanmelden is verplicht, maar wees er snel bij. Aanmelden kunt u doen via: info@boekhandelverkaaik.nl. Toegang kost €2,50 (inclusief consumptie). Deze kosten zijn een vergoeding voor de locatie van boekhandel Verkaaik. Het evenement vind plaats aan de Lange Tiendeweg 35 in Gouda (Boekhandel Verkaaik). Maandag 7 oktober start 19u30 en het zal rond 21u00 eindigen.