Gouds Dagblad | Gouds raadslid gaat vloggen...

Gouds raadslid gaat vloggen...

Bijdrage van Sophie Heesen

In deze weekvlog veel spannende dingen: mijn eerste studieweek bestuurskunde, minister-bingo, in gesprek met een vlogger van de FNV, waarom start ik met Youtube als PvdA-raadslid in the city of cheese, Ibtissam haar initiatief: "WE WOMEN DECIDE", sport en veel meer! ;)

Super tof dat je een bezoekje hebt gedaan op mijn nieuwe Youtube kanaal. Ik plaats elke maandagavond om 20:00 weer een nieuwe weekvlog. Vergeet niet te abonnneren, het is gratis en zo blijf je op de hoogte. Merci beaucoop. ♥♥♥

Mijn naam is Sophie Heesen en ik ben twintig jaar oud. Ik hou enorm van de Franse cultuur, literatuur, kunst en muziek en daarom is OUIOUISOPHIE niet een verrassing. In mijn dagelijks leven ben ik student bestuurskunde en werk ik sinds mijn achttiende als raadslid voor de Partij van de Arbeid in Gouda. LHBTI-rechten, vrouwenemancipatie, gelijke kansen in het onderwijs en een eerlijke maatschappij zijn onderwerpen die erg belangrijk zijn voor mij. Politiek is iets wat je bespreekbaar moet maken en waar ook jongeren betrokken bij moeten worden. Naast de politiek heb ik natuurlijk ook leuke vrienden en lieve familie waar ik graag over vertel. Ik hou enorm veel van nieuwe plekken ontdekken, gezond lunchen, fashion en beauty. Ik neem je mee op reis!

Veel knuffels,

OUIOUISOPHIE, Sophie Heesen