Gouds Dagblad | Gouda kleurt groen door Groene Golf!

Gouda kleurt groen door Groene Golf!

mainImage
Op de frontfoto vlnr Karsten Klein, wethouder Michiel Bunnik uit Gouda, voorzitter van het CDA Rutger Ploum, Sybrand Buma, Marco Kastelein en Hugo de Jonge.

Op de Markt in Gouda kleurde het zaterdagmiddag groen. Een enorme delegatie van ruim 50 CDA’ers uit heel Zuid-Holland ging in gesprek met de Gouwenaar over leefbaar en veilig wonen. Ook overhandigde Marco Kastelein, de Goudse nummer twee vanuit het CDA voor de waterschapsverkiezingen (Rijnland), met de landelijke CDA leider Sybrand Buma en vice-premier Hugo de Jonge taart aan het personeel van Brownies & downieS.

Een ‘groene golf’ van CDA’ers vanuit de hele provincie Zuid-Holland trok zaterdag door het Groene Hart. Ook de lijsttrekker voor de Provinciale Staten vanuit het CDA Adri Bom-Lemstra was present. Het bezoek stond in het teken van de campagne voor de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen van 20 maart.

Marco Kastelein, de Goudse nummer 2 op de lijst van het CDA voor de waterschapsverkiezingen (Rijnland) overhandigde met een grote delegatie Zuid-Hollandse CDA’ers taart aan het personeel van Brownies&downieS aan de Korte Tiendeweg. Ze werden in Gouda vergezeld door de fractieleider van het landelijke CDA Sybrand Buma en vice-premier en Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) Hugo de Jonge.

Bij Brownies&downieS werken mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Deze bijzondere medewerkers zetten zich enorm in voor de gasten om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Marco Kastelein: "Dat verdient onze grote complimenten. We willen met ons bezoek als CDA onderstrepen dat iedereen mee moet kunnen doen in onze samenleving en bij Brownies&downieS zien we dat op een prachtige manier terug".


Foto: CDA Gouda, Eppy Boschma