Gouds Dagblad | CDA zet Brownies&downieS in het zonnetje

CDA zet Brownies&downieS in het zonnetje

mainImage
De CDA-kopstukken bij een eerder bezoek aan Gouda

Smullen maar! CDA’ers zetten zaterdagmiddag de medewerkers van Brownies&downieS in het zonnetje.

Marco Kastelein, de Goudse nummer 2 op de lijst van het CDA voor de waterschapsverkiezingen (Rijnland) overhandigt met een grote delegatie Zuid-Hollandse CDA’ers taart aan het personeel van Brownies&downieS aan de Korte Tiendeweg. Ze worden in Gouda vergezeld door de fractieleider van het landelijke CDA Sybrand Buma en vice-premier en Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) Hugo de Jonge.

Bij Brownies&downieS werken mensen met een verstandelijke beperking of afstand tot de arbeidsmarkt. Deze bijzondere medewerkers zetten zich enorm in voor de gasten om hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Marco Kastelein: "Dat verdient onze grote complimenten. We willen met ons bezoek als CDA onderstrepen dat iedereen mee moet kunnen doen in onze samenleving en bij Brownies&downieS zien we dat op een prachtige manier terug".

Een ‘groene golf’ van CDA’ers vanuit de hele provincie Zuid-Holland trekt zaterdag door het Groene Hart en bezoekt ‘s middags onder meer de Markt in Gouda. Het bezoek staat in het teken van de campagne voor de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen van 20 maart. CDA’ers gaan in gesprek met Gouwenaars over veilig en leefbaar wonen.