Gouds Dagblad | Ga je mee op innovatiereis 'waterstof'?

Ga je mee op innovatiereis 'waterstof'?

mainImage

Na een succesvolle eerste editie houdt Platform Groene Hart Werkt! opnieuw een innovatiereis. En wel op woensdag 22 april. Deze editie heeft het thema 'waterstof' meegekregen.

Waterstof is hot. Niet letterlijk, maar figuurlijk gezien want (groene) waterstof is als schone energiedrager enorm in opkomst. Het is naast emissievrij ook economisch steeds interessanter aan het worden. Je kunt het gebruiken voor uiteenlopende doeleinden, in de industrie, wagenparken en de logistieke sector maar ook in de gebouwde omgeving als schoon alternatief voor gas. Waterstof vraagt wel om innovatief handelen, samenwerking en doorzettingsvermogen. Waar zijn ondernemers en beleidsmakers op het gebied van waterstof mee bezig? Hoe geven zij dit innovatief handelen vorm, met wie werken ze samen en waar lopen zij tegenaan?

Antwoorden op deze vragen krijg je tijdens de tweede innovatiereis van Platform Groene Hart Werkt! Ondernemers en beleidsmakers gaan gezamenlijk op pad langs een aantal innovatieve concepten op het gebied van waterstof op woensdag 22 april.

Reis je mee? Onder deze link lees je meer informatie over het programma. De inschrijflink vind je ook in de brochure of klik hier. 

Bekijk bijgaande brochure zodat je een indruk krijgt van het programma en schrijf snel in. De organisatie heeft 30 plaatsen beschikbaar en vol is vol.

Groene Hart Werkt!
Groene Hart Werkt! is hét regionale platform voor circulaire economische initiatieven in het Groene Hart.

Groene Hart Werkt! verbindt ondernemingen, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en overheid met elkaar. Voorop staat het mogelijk maken van samenwerking tussen deze partijen aan circulaire initiatieven om de regionale economie te versterken en de arbeidsmarkt te verbeteren.

Via Groene Hart Werkt! verstevigen partijen hun samenwerking, delen hun kennis en netwerk, en realiseren samen kansrijke (regionale) projecten.

Zie ook www.groenehartwerkt.nl