Winkelcentrum Bloemendaal krijgt Shabu To Go

11 September 2020, 19:15 uur
Lokaal
mainImage
Shabu to go

Shabu Shabu heeft diverse restaurants door heel het land. Bij al deze restaurants kun je onbeperkt genieten van de lekkerste Japanse specialiteiten. Desalniettemin kan het voorkomen dat je geen zin hebt om de deur uit te gaan, terwijl je wel zin hebt in een gezonde en lekkere maaltijd. Daar biedt Shabu To Go uitkomst!

Bij deze vestigingen kun je je favoriete sushi eenvoudig bestellen, afhalen en/of laten bezorgen. Deze vestigingen bieden een ruime kaart waarbij je keuze hebt uit sushi, bijgerechten, salades en zelfs complete sushiboxen. Naar verwachting is dat per oktober ook mogelijk in Gouda. Vanaf oktober is er een Shabu To Go-vestiging in Winkelcentrum Bloemendaal, in het voormalige pand van Verhage. 

"Shabu To Go is een sushi-afhaal en bezorg-formule met locaties door heel Nederland. De organisatie heeft haar oog laten vallen op Winkelcentrum Bloemendaal, vanwege de gunstige ligging en het grote verzorgingsgebied voor afhaal/bezorgen", zo verklaart Bart Klaasboer van Adhoc horecamakelaars. "Verder kun je bij Winkelcentrum Bloemendaal uitstekend parkeren, winkelen en boodschappen doen..."

Adhoc horecamakelaars bemiddelde voor Shabu To Go bij de aanhuur van deze locatie. "Verhage is inmiddels verhuisd naar de voormalige Rabobank. De locatie van Verhage kwam dus vrij en Shabu gaat daar nu in. De oppervlakte bedraagt ca. 101 m² begane grond. Het aantal zitplaatsen is nog niet bekend. Veel hoeft Shabu To Go niet aan het pand te verbouwen. Maar om het pand helemaal naar haar hand te zetten en de huisstijl mee te geven, gaat er nog wel wat tijd overheen. Ze verwachten medio oktober, begin november de zaak te openen. Het is een mooie versterking voor het winkelcentrum..."

Voor Shubu To Go wordt Winkelcentrum Bloemendaal de 22ste vestiging in Nederland. Shabu To Go is ideaal voor iedereen die geen zin heeft om de deur uit te gaan, maar ook voor grote groepen en bedrijven is Shabu To Go een uitkomst. Dankzij de sushi catering kunnen zij ook op locatie leveren. Op deze manier geniet je met je collega’s, relaties en/of familie van de lekkerste Japanse gerechten. 

Gouwenaars houden van sushi. Dat blijkt uit het feit dat al weer een nieuwe sushi-keten naar Gouda komt. Dit jaar kwam er al een nieuwe Sushi-keten naar Gouda. Sushi Point trok in het oude gebouw van restaurant L’Etoile aan Blekerssingel 1 in. Op dit moment telt Gouda acht sushi zaakjes.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle gerechten van Shabu To Go? Bekijk dan de website: www.shabutogo.nl