mainImage

Wilfried de Jong presenteert de Ondernemersprijs Midden-Holland

24 januari 2023, 11:20 uur
Lokaal

Wilfried de Jong presenteert de Ondernemersprijs Midden-Holland op maandag 30 januari in de Goudse Schouwburg in Gouda. Hier worden de winnaars bekendgemaakt. De genomineerden voor de titel Ondernemer van het jaar 2023 Midden-Holland in de categorie Detailhandel en Horeca zijn Bremmer Schoenen uit Waddinxveen, Het Hofje van Jongkind uit Gouda en De Nieuwe Polderkeuken uit Stolwijk. Bezorging zonder Zorgen uit Gouda, Firecom BV uit Lekkerkerk en Vanderloo uit Waddinxveen zijn genomineerd in de categorie MKB. In de categorie Grootzakelijk zijn Dierenartsenpraktijk Bodegraven, DWA uit Gouda  en Van Noort Bedrijven uit Waddinxveen genomineerd.

Wilfried de Jong, onder andere bekend als presentator van de televisieprogramma's Brommer op Zee, Sportpaleis de Jong, als journalist, theatermaker en schrijver, neemt deze avond de presentatie voor zijn rekening. Hij gaat op geheel eigenwijze in gesprek met de genomineerden, 5 burgemeesters en diverse anderen. Uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken en ondernemers uit de regio te ontmoeten.

Bezoekers zijn vanaf 19.00 uur ’s avonds van harte welkom in de Goudse Schouwburg waar om 19.30 uur het inspirerende programma in de zaal zal beginnen. Zo rond 21.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. 

De kosten voor deelname aan deze bijeenkomst zijn € 39 p.p. excl btw.
Kaarten bestellen kan via deze link


Foto: Gouda Onderneemt