Wil jij een kerstboom voor in je straat of buurt?

21 November 2020, 15:56 uur
Lokaal
mainImage

Gouda bij Kaarslicht wordt dit jaar voor de 65ekeer gehouden, maar dit keer digitaal. Om toch in de sfeer te komen, kunnen bewoners een kerstboom aanvragen en het gezellig maken in hun straat/buurt. Er zijn 65 bomen beschikbaar met verlichting. Voor transport wordt gezorgd. Wil jij een kerstboom in jouw straat of buurt? Meld je uiterlijk 30 november aan voor deze actie!

Maak je buurt gezellig met een verlichte boom en krijg daarnaast een tof pakket met acties (coronaproof) om de verbondenheid in de buurt te stimuleren. Meld je aan met twee contactpersonen uit eenzelfde straat of buurt. Daarnaast ontvang je als contactpersoon een buurtpakket met lampjes, wenskaarten en een reizend dagboek voor je buurt. 

Uiteraard zijn er ook (veiligheids-)voorwaarden. Lees deze even rustig door.

Voor een aanvraag zijn twee contactpersonen nodig in dezelfde buurt
De kerstboom komt op een plek die goed zichtbaar is voor omwonenden
De locatie wordt vooraf doorgegeven en wij laten deze checken door de gemeente
De Kerstboom mag geen belemmering en/of gevaar opleveren voor andere gebruikers van de openbare ruimte.
Als een Kerstboom op een doorgaande route wordt geplaatst, bijvoorbeeld op een stoep, dan dient er een minimale vrije doorgang over te zijn van 0,90 meter.
De boom moet minimaal 3 meter van de gevel staan.
De corona maatregelen zijn van kracht. Het is daarom helaas (voorlopig) niet mogelijk om samenkomsten te organiseren rond de boom.
We streven naar verdeling van de bomen over de verschillen wijken en buurtjes. Bij veel aanvragen uit dezelfde wijk/ buurt kan het zijn dat de aanvraag wordt afgewezen. En verder geldt, zolang de voorraad strekt.

MELD JE AAN VIA HET ONLINE FORMULIER VOOR EEN KERSTBOOM IN JOUW BUURT