Wil jij deelnemen aan Duurzame Markt in Sint-Janskerk?

8 October 2021, 19:45 uur
Lokaal , Maak Gouda Duurzaam
mainImage

Wil jij deelnemen aan Duurzame Markt in Sint-Janskerk?

Het klimaat verandert. Dat dwingt ons anders om te gaan met onze energie, onze grondstoffen, onze omgeving en onze aarde. Maak Gouda Duurzaam wil Goudse inwoners helpen bij het verduurzamen van hun huis en hun omgeving. Daarom is er een duurzame markt in de Sint Janskerk op zaterdag 6 november van 10u00 – 16u00.

Er zijn nog enkele kramen beschikbaar voor bedrijven of organisaties die passen bij het thema “duurzaamheid”. Deelname aan deze markt is gratis. Er zijn in totaal 45 kramen die worden geplaatst rondom “het koor”. Dat biedt bezoekers in verband met nog onbekende Corona-maatregelen voldoende ruimte.

Voor een kraamhouder is er eveneens een lunch beschikbaar en koffie/thee. Een marktkraam is 2 mtr. breed. Uiteraard kan je je kraam naar eigen smaak inrichten. Inruimen van de kraam moet plaatsvinden ruim voor 9u00, vanwege de kleine straatjes rondom de Sint-Janskerk. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:
- energiebesparing, waar begin je?
- het verduurzamen van een huis
- duurzame producten
- recyclen van materialen voor nieuwe producten
- hoe leg je een groen dak aan?
- een klimaatbestendige tuin maken
- kleding ruilen
- tweede hands speelgoed
- cadeaus met een tweede leven
- fairtrade producten
- et cetera.

Heb je interesse? Stuur dan een mail met je naam naar: [email protected]

N.B. Vanwege de verschillende thema’s die we allemaal aandacht willen geven behoudt de organisatie zich het recht voor om aanvragen voor deelname af te wijzen, wanneer er al voldoende kramen zijn of wanneer het onderwerp minder past bij de gehele opzet.