Welkomstmiddag bij Extinction Rebellion Gouda

17 September 2023, 15:44 uur
Lokaal
mainImage
ANP

Dit voorjaar is Extinction Rebellion Gouda opgericht. Daarom houdt de organisatie een welkomstmiddag voor iedereen die geïnteresseerd is in XR Gouda. De welkomstmiddag is op zondag 24 september van 14.00 tot 17.00 uur bij GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32, Gouda.
 
Blokkade A12
De acties op en bij de A12 in Den Haag zijn een ‘groot succes’. Kranten en radio- en tv- programma’s berichten over de acties. Vaak zijn ze positief over het doel van onze acties: Stop fossiele subsidies. En vaak zijn ze ook positief over dee manier van actievoeren: geweldloos burgerlijk ongehoorzaam. Een spreker van XR legt uit wat onze doelen zijn en hoe ze die willen bereiken.

Kennismaken
Geïnteresseerden kunnen kennismaken met XR Gouda. De leden van de gemeenteraad in Gouda en omliggende gemeente zijn ook uitgenodigd om te komen kennismaken. En ook natuurorganisaties en groene kerken in de regio.
 
Verbinden
XR Gouda wil verbinden met de lokale en regionale samenleving. Wie wil kan meegebrachte kleren en tassen bedrukken of vlaggen maken. Singer-songwriter Marsha Nauw uit Gouda treedt op.

Aanmelden
Aanmelden kan via [email protected]. Maar hoeft niet. Meer informatie over XR Gouda op www.extinctionrebellion.nl/groep/gouda.