Wat is jouw mening over opwekken van zonne-energie in Gouda?

2 May 2023, 10:40 uur
Lokaal , Maak Gouda Duurzaam
mainImage
Maak Gouda Duurzaam/Astrid den Haan

De gemeente Gouda is benieuwd naar jouw mening over het opwekken van zonne-energie in Gouda en omgeving. Wil jij de gemeente helpen? Bijvoorbeeld: is een landbouwgebied of een bedrijventerrein een goede plek voor een veld met zonnepanelen (zonneveld)? Is het belangrijk dat een zonneveld niet te zien is, of is het beter om te denken aan de planten en dieren in het gebied?

Hoe vragen we uw mening?
De gemeente Gouda vraagt daarom aan inwoners welk soort gebieden en projecten u het beste vindt voor het opwekken van zonne-energie. Ook vragen we uw mening over onderwerpen die hiermee te maken hebben, zoals het gebruiken van energie en het investeren in projecten voor duurzame energie. Dat doen we door u vragen te stellen in een online vragenlijst. Ook voeren we gesprekken met inwoners op straat, en nodigen we u uit voor een bijeenkomst voor inwoners en betrokken organisaties. Dit wordt gedaan door communicatiebureau EMMA.

Vul de vragenlijst op de website van RES Midden-Holland in en maak kans op 1 van de 10 VVV-bonnen van 25 euro. Wilt u de vragenlijst liever per post ontvangen en op papier invullen? Of hebt u andere vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected].