Vergroot het bereik van je bedrijf

6 August 2021, 14:00 uur
Lokaal
mainImage

Gouds Dagblad bereikt iedere dag duizenden lezers. Een prima medium derhalve om je boodschap over te brengen. Bedrijven, maatschappelijk organisaties, (lokale) overheden, verenigingen en stichtingen kunnen dan ook partner worden van het grote en druk bezochte online podium van Gouda. 

Onze redactie publiceert gemiddeld 30 artikelen per dag. Dit doen we zeven dagen per week. Het nieuws gaat de hele dag door. Voor onze partners zijn de online specialisten adviseur op het gebied van online campagnes. We voeren zodoende regelmatig online campagnes uit om hen voor een groot publiek zichtbaar te maken. Al onze artikelen worden naast de krant zelf geplaatst op de Facebook-pagina, de gratis App en het twitteraccount en Instagram van Gouds Dagblad. Tevens wordt er iedere middag rond 13u00 en iedere avond rond 19u00 een gratis E-paper verzonden waarin alle links van de artikelen van die dag staan vermeld. 

Samenwerking
Ook hebben we een samenwerking met andere edities van uitgeverij Digitaal Dagblad zoals bijvoorbeeld Dagblad070, Dagblad010, Rijswijk Dagblad, Voorburgs Dagblad en Zoetermeers Dagblad. Voeg daarbij de journalistieke ondersteuning, dan moge het duidelijk zijn dat onze krant een toegevoegde waarde heeft.

De business van onze partners, hun maatschappelijke betrokkenheid en de zakelijke mogelijkheden worden door Gouds Dagblad bij duizenden lezers zichtbaar gemaakt. Ook kan de redactie iedere campagne en artikel meten als het gaat om de lezersaantallen.

Het papierentijdperk van kranten en flyers langs de deuren is duur en heeft een steeds een kleiner bereik. Het is daarom tijd om voor jouw positionering de digitale snelweg op te gaan.

Interesse in een samenwerking met Gouds Dagblad? Benader ons voor een vrijblijvende presentatie en afspraak, stuur een mail naar [email protected] of bel met 06-53849002.