Veel werk aan de winkel van Lidl Bloemendaal Gouda

20 October 2020, 12:13 uur
Lokaal
mainImage
Raymond Aarsman

Wie regelmatig naar Winkelcentrum Bloemendaal gaat, heeft het waarschijnlijk al gezien: de verbouwing van supermarkt Lidl is in volle gang. Tien jaar na de grote renovatie van winkelcentrum Bloemendaal staat een deel van het winkelcentrum weer in de steigers. Deze keer is het voor de uitbreiding van het parkeerdek en van supermarkt Lidl.

De Lidl in Gouda Bloemendaal wordt bijna twee keer zo groot. De winkelruimte verdubbelt ruim, van 900 naar 1900 vierkante meter. Ook komen er 30 meer parkeerplekken op het parkeerdek. Door de verbouwing en uitbreiding is de Lidl Gouda Bloemendaal van 5 oktober tot en met 9 december gesloten. Boodschappen doen kan elders in het Winkelcentrum Bloemendaal. Het centrum telt immers drie mooie supermarkten. Naast Lidl zijn dat Albert Heijn en Jumbo.

Warme bakker
Met een uitbreiding van 900m2 winkeloppervlakte wordt de Lidl in Bloemendaal met zo'n 1900 m2 de grootste Lidl-vestiging van Gouda. De forse uitbreiding maakt de komst van een warme bakker en het aanbieden van een breed assortiment dagverse producten mogelijk.

Parkeren
De Lidl in winkelcentrum Bloemendaal is gevestigd op het dak, waar ook veel parkeerplaatsen zijn. Volgens manager Michel van Kesteren van dit Goudse winkelgebied verdwijnen door de uitbreiding van de supermarkt parkeervakken, maar komen er elders op het parkeerdek meer plaatsen voor terug. ,,Er worden nieuwe vakken gemaakt. Het aantal parkeerplaatsen op het parkeerdek wordt zo verder uitgebreid. We gaan in de nieuwe situatie naar 397 parkeerplekken.”

Winkelcentrum Bloemendaal telt drie supermarkten. Naast Lidl zijn dat Albert Heijn en Jumbo.