Gouds Dagblad | Tegeltje, tegeltje op de grond...
mainImage

Tegeltje, tegeltje op de grond...

4 mei 2021, 11:08 uur
Lokaal

Heb jij de nieuwste vloerstickers in winkelcentrum Bloemendaal al gespot? Die tegels met wat vreemde vierkante afbeeldingen, die eruit zien als een mislukte kruiswoord-puzzel. Het zijn vloerstickers met zogenoemde QR-codes.

Op diverse plaatsen in winkelcentrum Bloemendaal liggen de vloerstickers met een QR code en de tekst: Tegeltje tegeltje op de grond, laat ons weten wat u van uw bezoek vond!

Scan de QR code met je telefoon en vertel aan de hand van een kort vragenlijstje wat je van (je bezoek aan) winkelcentrum Bloemendaal vindt. Het scannen van de QR codes is 100% veilig. Je gebruikt hiervoor gewoon de camera op je telefoon.

Als bezoekers van het winkelcentrum Bloemendaal met de telefoon de QR code scannen, krijgen ze een aantal vragen op hun telefoon te zien. Vragen die je met behulp van je smartphone eenvoudig en snel kunt doorlopen en beantwoorden. Met de gegeven antwoorden gaan de winkeliers van winkelcentrum Bloemendaal verder aan de slag.

Langs deze weg ontvangt het winkelcentrum waardevolle gegevens en feedback waardoor de winkeliers het winkelen en shoppen in winkelcentrum nog leuker, beter, gezelliger en aangenamer voor je kunnen maken.

De beheerders van Winkelcentrum Bloemendaal werken - samen met de winkeliers - hard aan de groei van het winkelgebied. Qua comfort, gemak, service, veiligheid en betrouwbaarheid mag er niets ontbreken. Ze zijn daarom benieuwd naar jouw mening! Klik op onderstaande link.


Foto: Parole, Pieter van Vliet