Steun samen met PLUS Gouda je favoriete club of vereniging

16 July 2021, 09:48 uur
Lokaal
mainImage
Parole, Pieter van Vliet
Remco van Ee (links) en Waling Koornneef, de eigenaren van de gelijknamige PLUS Supermarkten in Gouda.

Klanten van PLUS Koornneef en PLUS van Ee kunnen van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club of vereniging verzamelt, hoe meer euro’s hun club of vereniging ontvangen.

De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een activiteit voor de leden.

De actie is een initiatief van Remco van Ee en Waling Koornneef, de eigenaren van de gelijknamige PLUS Supermarkten in Gouda. De twee komen regelmatig met leuke en aantrekkelijke acties, zoals onlangs de actie met de historische plaatjes voor het verzamelboek 'Gouda, een stad om trots op te zijn'. En nu dus de PLUS-actie voor de Goudse clubs en verenigingen. 

"PLUS Koornneef en PLUS van Ee staan midden in de maatschappij en leveren graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Wij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen", vertellen Remco van Ee en Waling Koornneef. "Na een jaar vol maatregelen en beperkingen houdt PLUS Gouda dit najaar een sympathieke spaaractie waarmee we het verenigingsleven in Gouda een steuntje in de rug willen geven. Clubs en verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden bij PLUS Koornneef en Plus van EE."

Aanmelden?
Kan jouw club of vereniging een steuntje in de rug gebruiken? Clubs of verenigingen die willen meedoen met deze PLUS spaaractie kunnen zich voor 17 juli 2021 aanmelden bij PLUS Koornneef of PLUS van Ee of via [email protected]