Gouds Dagblad | Stemmen op je favoriete clubs voor Rabo ClubSupport
mainImage

Stemmen op je favoriete clubs voor Rabo ClubSupport

13 oktober 2021, 10:31 uur
Lokaal

Maar liefst 273 lokale clubs in de regio Hollandse IJssel doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport. Klanten die ook lid zijn van Rabobank Hollandse IJssel, kunnen tot en met 25 oktober stemmen op hun drie favoriete lokale clubs of (maatschappelijke) stichtingen.

Elke stem levert een club geld op, dus Rabobank roept alle leden op om te stemmen. Clubs vervullen een belangrijke rol in de lokale samenleving en verdienen daarom ondersteuning,
vindt Rabobank. Het geld van ClubSupport besteden clubs aan mooie doelen, waarmee zij hun club én de buurt sterker maken.

Stemmen via de Rabo App
Elk lid kan dit jaar drie stemmen uitbrengen. Dat kan eenvoudig via Rabo Internetbankieren of de Rabo App (service, lidmaatschap).

Leden van de Rabobank kunnen tot en met 25 oktober stemmen op clubs en doelen, die zij een warm hart toedragen.

Op dinsdagavond 9 november vindt de online finale van Rabo ClubSupport plaats, waarbij de deelnemende clubs extra geldprijzen in de wacht kunnen slepen.

Vanaf 10 november is de uitslag per club te vinden op www.club-support.nl

Winst om clubs financieel te ondersteunen
Als coöperatieve Rabobank hebben wij geen aandeelhouders maar leden. Samen met onze leden willen we maatschappelijke impact maken. Dit doen we door onze kennis en ons netwerk ter beschikking te stellen, maar ook met een deel van onze winst.

Bij Rabo ClubSupport gebruiken we een gedeelte van deze winst om clubs financieel te ondersteunen. Want iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt.

Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport en hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Iedereen verdient tenslotte een club. Als lid beslis jij mee welke clubs we een steuntje in de rug geven.

Stem nu op jouw favoriete club
Bekijk de deelnemende clubs en breng jouw stem uit. Selecteer drie clubs en bevestig jouw stem. Doe je mee? Je kunt stemmen van 4 tot en met 25 oktober 2021.

Dit was de impact in 2020
€ 15 miljoen werd in totaal verdeeld onder clubs en verenigingen
1.400 Zuid-Hollandse clubs en verenigingen kregen Support
19.000 Zuid-Hollanders stemden op hun favoriete lokale club

Rabo ClubSupport, goed voor jou & geweldig voor de buurt!

Zie voor nadere info onderstaande link.


Foto: Rabobank Hollandse IJssel