mainImage

Stem op jouw favoriete festivalbeker voor Gouda750

14 januari 2022, 20:15 uur
Lokaal

De finaleronde om de favoriete Gouda750 Festivalbeker te bepalen, is van start gegaan. Via het social media kanaal van MASS Events kan je stemmen op één van de vier gekozen ontwerpen. 

De afgelopen drie weken kon iedereen zijn of haar eigen ontwerp voor dé festivalbeker voor Gouda750 aanleveren. Maar liefst 32 gegadigden hebben zich gemeld en hebben een ontwerp voor een festivalbeker ingeleverd. “Fantastisch om te zien hoeveel mensen zich betrokken voelen bij Gouda750”, geeft Gerben Roskam van MASS Events aan.

Uit de 32 ontwerpen is door de 5-koppige jury een top 4 gemaakt. Deze top 4 wordt nu gepresenteerd via het Facebookkanaal van MASS Events en het is nu aan de Gouwenaar welk design er gaat winnen. Tot en met 19 januari kan er op de ontwerpen gestemd worden.

Ontwerp
Maak jij het ontwerp voor de herbruikbare hardplastic festivalbeker voor Gouda750? Die vraag kreeg een ieder een aantal weken geleden opgeworpen. Iedereen kon een eigen design aanleveren en meedoen aan de wedstrijd om het mooiste Gouda750 festival-ontwerp te maken. Maak jij het beste design, dan komt jouw ontwerp op één van de Gouda750 hardplastic festivalbekers te staan in 2022!

Het is eindelijk zo ver! Na jaren voorbereiding lanceert MASS Events in 2022 het project 'Less Mess by MASS Events' om alle evenementen in Gouda te verduurzamen. Een onderdeel van dit project is dat alle evenementen in Gouda dezelfde hardplastic beker gebruiken zodat eenmalige evenementen geen eigen hardplastic beker hoeven te laten maken. Het project wordt gedragen en gesponsord door Rabobank Hollandse Ijssel, Gemeente Gouda, Jongeneel Verpakkingen en nog veel meer Goudse partners.

MASS Events creëert samen met de organisatie van Gouda750 één herbruikbare hardplastic beker voor alle evenementen in 2022. De evenementorganisatie gebruikt al jaren hardplastic bekers voor alle evenementen, maar wil in het kader van duurzaamheid overstappen naar één hardplastic beker voor alle evenementen in Gouda.

Hoe werkt de contest?
De wedstrijd liep tot en met 9 januari. Aansluitend werd er door de jury een selectie van 4 beste designs gemaakt waarop elke Gouwenaar kan stemmen. Zo kiezen de initiatiefnemers met elkaar dé festivalbeker voor Gouda750. Op 19 januari wordt de winnaar bekend gemaakt.

De selectie van de 4 beste ontwerpen is gemaakt door de juryleden Monique Overes - Lingen (Rabobank Hollandse IJssel, Hoofdsponsor) Michel Klijmij - Van der Laan (Wethouder Duurzaamheid Gemeente Gouda) Voltallige Kindercollege, Rick Pennewaard (Jongeneel Verpakkingen) Gerben Roskam (MASS Events).


Foto: Mass Events