Reünie ter viering van 135-jarig bestaan van het Coornhert Gymnasium

15 May 2024, 15:51 uur
Lokaal
mainImage
PR

Het is zover! Het Coornhert Gymnasium Gouda bestaat in zijn huidige vorm 135 jaar. De school viert dit lustrumjaar met onder andere een reünie voor alle oud-leerlingen, medewerkers en oud-medewerkers. De reünie vindt plaats op zaterdag 15 juni 2024 in het markante schoolgebouw aan het Jan van Renesseplein 1 te Gouda.
 
Tijdens deze reünie is er tijd om oud-klasgenoten en oud-medewerkers van het Coornhert te ontmoeten tijdens diverse activiteiten. Gedurende de reünie worden er bijpraat momenten georganiseerd, het Coornhert Archief gaat open en op een aan te leggen rooster zijn allerlei (oud)-docenten te vinden die in lokalen ontmoetingen hebben met klassen of examenjaarlagen. De deuren gaan open vanaf twee uur ’s middags en het feest zal doorgaan tot in de late uurtjes.

Ben je oud-leerling, medewerker of oud-medewerker en wil je deze reünie bijwonen? Kijk dan vooral op de reünie-website: www.coornhert135.nl. Deel het bericht op je socials, zodat je meehelpt met het groeien van de bezoekerslijst!