Nationale week zonder vlees: zo houd je het goedkoop

2 March 2021, 12:37 uur
Lokaal
mainImage
Jumbo Bloemendaal Gouda, Charlotte Arentsen

Volgende week is de nationale week zonder vlees. Ook Jumbo Hagendoorn moedigt mensen aan om mee te doen. "We weten dat het voor mensen die vaak vlees eten moeilijk of omslachtig kan om minder of geen vlees te eten. Vaak zeggen mensen ook dat het duurder is, maar wij willen bewijzen dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn", aldus Henk Hagendoorn, eigenaar van Jumbo in winkelcentrum Bloemendaal.

Daarom delen we hier wat tips om het goedkoop te houden. Of je nu meedoet aan de week zonder vlees of gewoon besluit om een dagje mee te doen, alle beetjes helpen!

1.  Bekijk de recepten in het Hallo Jumbo Magazine, daar staan voor meer dan een week aan vegetarische recepten in. Daarbij is rekening gehouden met een klein budget! Wist je trouwens dat je dit magazine ook online kunt bekijken, makkelijk dus om er even bij te pakken tijdens het koken.

2. Lekker Veggie is nu in de aanbieding: 2 + 1 gratis (geldig van 3 t/m 9 maart)

3. Snack tip: maak zelf verse guacemole of chilidip met tortillachips

4. Bekijk de site weekzondervlees.nl voor een handboek vol met tips en tricks

5. Het assortiment vleesvervangers bij Jumbo Hagendoorn is uitgebreid! Een goede reden dus om hier eens wat mee op tafel te zetten.  

Met deze tips moet het vast lukken om die week door te komen! Daarnaast kun je met vragen altijd nog terecht in Jumbo Hagendoorn of op de website. 

Jumbo Hagendoorn
Ruigenburg 2
2804 VT, Gouda
www.jumbo.com
www.facebook.com/jumbogouda
0182-576160