'Met energie kun je lachen...'

1 October 2021, 14:00 uur
Lokaal , Maak Gouda Duurzaam

Doe jij altijd de deur achter je dicht en zet jij de lampen uit wanneer je de kamer verlaat? Dan bespaar jij een hoop energie! Elin en Isa waren vorig jaar Junior Energiecoach en weten er alles over. Het team van Junior Energiecoach ging bij hun langs. De zusjes vertellen wat een Junior Energiecoach doet en waarom het zo leuk is. "Bedankt voor de leuke momenten die jullie ons gezin bezorgen. We leren niet alleen over energie besparen maar ook hoe leuk het is als gezin om de opdrachten te doen, spelletjes te spelen en te lachen."

Iedereen kan meedoen! Ook Goudse Junior Energiecoaches. Geef je op via www.juniorenergiecoach.nl.  Bespaar energie én geld met een superleuk spel voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Op 8 oktober begint de campagne weer. Doe je dan mee?
 
Samen plezier maken met energie
Welke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in jouw huis? Junior Energiecoach daagt kinderen en hun gezin uit. Met proefjes, puzzels en spelletjes ontdek je waar jullie kunnen besparen. Je kind wordt benoemd tot Junior Energiecoach en jouw portemonnee blijft een beetje voller. Wedden dat jij straks ook zegt: ‘Met energie kun je lachen!’

Wat is Junior Energiecoach?
Spel voor kinderen van 7 tot 12 jaar en hun gezin
Startpakket per post en challenges via internet
Vijf weken lang, zo’n 15 tot 30 minuten per week
Maak kans op mooie, duurzame prijzen
Leer op een leuke manier over je energieverbruik
Goed voor onze planeet, goed voor je portemonnee
Op steeds meer plekken in Nederland, zo ook in Gouda, kun je gratis meedoen.

Doen jullie mee?
Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor de volgende ronde van Junior Energiecoach. Eerst weten of het spel leuk is voor jou / voor je kind? Doe samen deze test en stuur je kind op stopcontact safari. Waag je zelf ook een gokje? Of neem samen een kijkje bij de Junior Energiecoach puzzels en spelletjes.

Zie voor nadere informatie op onderstaande link.